Διαγωνισμός
ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ - ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Τίτλος - Περιγραφή:
ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ - ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
Φορέας:
Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας
E-mail Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:
Κατηγορία Προμήθειας:
-
Κατάσταση Διαγωνισμού:
Ολοκληρωμένος
Δημοσίευση:
05/03/2021 10:10
Έναρξη Υποβολής Προσφορών:
05/03/2021 10:10
Λήξη Υποβολής Προσφορών:
09/03/2021 17:00
Τόπος Διενέργειας:
Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας
Προϋπολογισμός:
-
Κριτήριο Κατακύρωσης:
Χαμηλότερη Τιμή
Αριθμός Διαγωνισμού:
1433
Έτος Διαγωνισμού:
2021
ΚΑΕ:
1381
Αριθμός αιτήματος ΑΔΑΜ:
-
Αριθμός ΑΔΑ για δέσμευση:
-
Αριθμός Πρωτοκόλλου Φορέα:
-
Αριθμός Απόφασης:
-
Είδος Διαγωνισμού:
-
Τμήμα:
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ
Παρατηρήσεις
Ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο με τις οδηγίες για προμηθευτές.
Κωδικοί CPV
- (39222110-8): Μαχαιροπίρουνα και πιάτα μιας χρήσης
Συνημμένα Αρχεία
Υπό Προμήθεια Είδη
Α/Α
Περιγραφή
Κωδικοί
Ποσότητα
Μονάδα Μέτρησης
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Δείγμα
ΚΑΕ
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
Σχόλια
1
Περιγραφή
ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΑ 16CM
Κωδικοί
52091
Ποσότητα
10.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,02300
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες έως και 100?C
3. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
2
Περιγραφή
ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΑ 16CM
Κωδικοί
52092
Ποσότητα
5.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,02200
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες έως και 100?C
3. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
3
Περιγραφή
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΑ 16CM
Κωδικοί
52093
Ποσότητα
5.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,02100
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες έως και 100?C
3. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
4
Περιγραφή
ΠΙΑTO ΣΟΥΠΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΙΝΟ Η ΑΛΛΟ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ
Κωδικοί
52094
Ποσότητα
7.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,07700
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο με βάση το νερό ή και το λάδι
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες ?80 ?C
3. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 400 έως και 500 ml
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
6. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
5
Περιγραφή
ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΑΡΤΙΝΑ Η ΑΛΛΟ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ
Κωδικοί
52095
Ποσότητα
7.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,10200
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο με βάση το νερό ή και το λάδι
2. Συμβατό με το "πιάτο σούπας μιας χρήσης, χάρτινο ή άλλο βιοδιασπώμενο"
3. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες ?80 ?C
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
6. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
6
Περιγραφή
ΣΚΕΥΟΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ BURGER ΠΕΡΙΠΟΥ 15Χ15X8CM ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΟ ΚΑΠΆΚΙ
Κωδικοί
52097
Ποσότητα
6.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,12000
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο με βάση το νερό ή και το λάδι
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες ?100 ?C
3. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
7
Περιγραφή
ΣΚΕΥΟΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ 240±20ML
Κωδικοί
52098
Ποσότητα
3.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
-
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,10000
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο με βάση το νερό ή και το λάδι.
2. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες ?100 ?C για ? 30 λεπτά
3. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"
8
Περιγραφή
ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΟΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ 240±20ML
Κωδικοί
52099
Ποσότητα
3.000,00000
Μονάδα Μέτρησης
Τεμάχιο
Υποχρεωτική Τιμή Παρατηρητηρίου
Ναι
Δείγμα
Όχι
ΚΑΕ
1381
Ανώτατη Τιμή Μονάδας Χωρίς Φ.Π.Α.
0,10000
Σχόλια
1. Κατάλληλα για επαφή με κάθε τρόφιμο με βάση το νερό ή και το λάδι
2. Συμβατό με το "ΣΚΕΥΟΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ χωρητικότητας 240ml±20ml"
3. Κατάλληλο για επαφή με θερμοκρασίες ?100 ?C για ? 30 λεπτά
4. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 1935/2004/ΕΚ σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα
5. Να είναι σύμφωνο με τον κανονισμό 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έλθουν σε επαφή με τρόφιμα
6. Να συνοδεύονται από "ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ"